Video: To AC Schnitzer Raptor στο Hockenheim

Σχετικά άρθρα

H AC Schnitzer παρουσίασε το MINI JCW Coupe, το ταχύτερο Mini που έχει βγει ποτέ τον περασμένο Ιούνιο και τώρα βλέπουμε το αυτοκίνητο να γυρνά στο Hockenheim γράφοντας χρόνο 1:10.87, πετυχαίνοντας ταχύτερο χρόνο ακόμη και από τα Lexus LFAAudi R8 V10, Porsche 911 Turbo S, Ferrari 599 GTB και Porsche 911 GTS.

Το Papror ζυγίζει 1.074 κιλά και μηχανικά φορά τον γνωστό 1.600αρη turbo κινητήρα ο οποίος αποδίδει 300 άλογα χάρη στο μεγαλύτερο turbo, στο μεγαλύτερο intercooler, στον επαναπρογραμματισμό της ECU και στην ανοξείδωτη εξάτμιση με αγωνιστικό καταλύτη.

Οι Γερμανοί τοποθέτησαν επίσης αγωνιστικό συμπλέκτη, μπλοκέ διαφορικό, ελαφρύτερη μπαταρία, αγωνιστική ανάρτηση, παχύτερες αντιστρεπτικές και roll cage. Για να μειώσουν το βάρος, η οροφή, τα πάνελ των πορτών, η αεροτομή, ο διαχύτης και το πορτμπαγκάζ είναι κατασκευασμένα από carbon. O οίκος αναφέρει ότι το Rapror είναι ένα concept, το οποίο του στοίχισε 62.000 ευρώ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως μια τεχνολογική πλατφόρμα για τα μελλοντικά του μοντέλα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...