Το Volkswagen Golf VII BlueMotion θα έχει μέση κατανάλωση 3,2 λίτρα/100 χλμ

Σχετικά άρθρα

Είναι λογικό πλέον, σε δέκα ημέρες θα παρουσιαστεί το νέο Volkswagen Golf και μέχρι να γίνει αυτό στις 4 του Σεπτέμβρη, θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό. Σειρά έχει να μάθουμε ότι το Volkswagen Golf VII BlueMotion θα έχει μέση κατανάλωση μόλις 3,2 λίτρα/100 χλμ και 85 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Η έκδοση θα φορά τον νέο TDI 1.600 κ.εκ. της οικογένειας EA288, ο οποίος θα αποδίδει 105 άλογα, με την απλή έκδοση του, να έχει μέση κατανάλωση 3,8 λίτρα/100 χλμ και να εκπέμπει 99 γρ/χμ.

Η Volkswagen αναφέρει ότι θα είναι το καθαρότερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του, ακόμη και από το Toyota Prius, χάρη στο ελαφρύ του βάρος, μόλις 1.050 κιλά και στον χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή, 0.274 Cd.

Επίσης έγινε γνωστό ότι στο Παρίσι θα παρουσιαστεί η πεντάπορτη έκδοση, με την τρίπορτη να παρουσιάζεται λίγο αργότερα, ενδεχομένως στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Οι πωλήσεις της πεντάπορτης έκδοσης του νέου Golf θα ξεκινήσουν από τον Νοέμβριο του 2012.

[Πηγή: Volkswagen]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...