Το θέμα Massa είναι εσωτερικό, υποστηρίζει ο Stefano Domenicali

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχει καπνός, χωρίς φωτιά λέει μια ελληνική παροιμία! Παροιμία που ταιριάζει γάντι με την περίπτωση του Felipe Massa και της Ferrari. Ο Βραζιλιάνος έχει δώσει μόλις 51 πόντους στη Scuderia σε σύνολο 14 αγώνων και το όλο θέμα προβληματίζει άπαντες στο στρατόπεδο των κόκκινων του Luca di Montezemolo. Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Scuderia, Stefano Domenicali ήταν ξεκάθαρος:

Δεν υπάρχουν όρια, ούτε κανονισμοί, η διαχείριση των θεμάτων της ομάδας και δη, η διαχείριση των οδηγών μας, αποτελούν εσωτερικά θέματα, θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη Ferrari!

Μέσα απ’τις δηλώσεις του Stefano Domenicali, είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο ζήτημα έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της Ιταλικής ομάδας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν αλλού τα βλέμματα των δημοσιογράφων αλλά και του κόσμου γενικότερα. Συνεχίζοντας, ο Domenicali, δήλωσε:

Δεν είναι πρέπον να λέγονται πράγματα προς τα έξω. Απ’την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, δεν έχουμε κάτι να πούμε περί αυτού. Θα επανέλθουμε όταν υπάρχει κάτι που αξίζει να ειπωθεί.

Μεταξύ άλλων, ο Ιταλός, τόνισε ιδιαίτερα το θέμα αξιοπιστίας στους επόμενους αγώνες και την κρισιμότητα του Πρωταθλήματος αλλά και το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο πρέπει να βρίσκεται η ομάδα, ούτως ώστε να δώσει στον Fernando Alonso ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για να κατακτήσει τον τίτλο.

Αν και είναι σχετικά νωρίς, προσωπικά πιστεύω ότι η Ferrari θα δώσει στον Felipe Massa την ευκαιρία να βρίσκεται και του χρόνου στο τιμόνι της Scuderia για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Εσείς τι λέτε; Μέχρι τότε, εδώ θα ‘μαστε για πολλά και νεότερα.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Cole Colombo/Ferraro]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα