Hamilton: Mercedes προ των πυλών!

Σχετικά άρθρα

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό deal της χρονιάς στη Formula 1 πάει να κλείσει σήμερα! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Lewis Hamilton εντός της ημέρας αναμένεται να κάνει το “switch” και να μεταπηδήσει από το Woking στο Brackley.  Σύμφωνα με τα Αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Βρετανός είναι έτοιμος να πει το μεγάλο “ναι” στη Mercedes σήμερα το απόγευμα.

Μετά από βδομάδες σκέψεις αλλά και άπειρων δημοσιευμάτων ο Hamilton αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την απόφαση του. Απόφαση που δεν είναι άλλη από την υπογραφή ενός συμβολαίου με τη Mercedes, η οποία θα του αποφέρει 11 εκατομμύρια λίρες ή καλύτερα 18.000.000 ευρώ ανά έτος. Απ’την άλλη, μετά από την επικείμενη μεταγραφή του Βρετανού στη Γερμανική ομάδα, ο Michael Schumacher μένει για 2η φορά εκτός Grid. Ομόσταβλος του Lewis θα είναι φυσικά ο Nico Rosberg.

Το τρίτο ερώτημα είναι .. ποιος πάει στη McLaren; Και η απάντηση λέει .. Sergio Perez! Ο Μεξικανός αφήνει την οικογένεια της Ferrari και πάει στο αντίπαλο στρατόπεδο για ν’αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε πιο ψηλό επίπεδο και να είναι βασικός διεκδικητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Ανανέωση 1 : Επίσημα πλέον ο Perez στη McLaren.

Ανανέωση 2 : Επίσημα πλέον ο Lewis Hamilton στην Mercedes, αποχωρεί ο Michael Schumacher

[Πηγή: Autosport | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...