Μπορεί η Mercedes να ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Lewis Hamilton και ν’άφησε τ’όνομα του Michael Schumacher να αιωρείται στον αέρα αλλά η manager του 7 φορές Πρωταθλητή, δήλωσε:

Ο Michael μπορεί να συνεχίσει να οδηγεί και η προοπτική της Sauber είναι ενδιαφέρουσα. Δεν θέλει να τα παρατήσει τόσο εύκολα και οι επιλογές που έχουμε μπροστά μας, εξετάζονται. Μία επιλογή είναι η Sauber όπως προανέφερα, ενώ η επιλογή για το επάνω διάζωμα της Mercedes είναι από μόνη της μία εξέχουσα περίπτωση και επιλογή.

Ίσως για τους fans της Formula 1, η επιλογή του cockpit της Sauber να φαντάζει η μοναδική ρεαλιστική επιλογή για την περίπτωση Schumacher αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο Γερμανός δεν θέλει να φύγει με το κεφάλι σκυμμένο και τις επόμενες βδομάδες θα ζυγίσει τις επιλογές που έχει και θ’αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη του κίνηση. Ο Ross Brawn του έχει προτείνει ν’ανέβει στην ιεραρχία της ομάδας και να βοηθήσει από διαφορετικό πόστο, ούτως ώστε να κάνουν την Mercedes από αουτσάιντερ σε φαβορί το 2014.

Δύσκολο το επόμενο διάστημα για τον Γερμανό που καλείται να πάρει ίσως τη σημαντικότερη απόφαση στη μέχρι τώρα καριέρα του. Θα παραμείνει στη Mercedes από διαφορετικό πόστο, θα πάει στη Sauber ή θα γίνει η έκπληξη και θα πάει στην αγαπημένη του Ferrari;

[Πηγή: TheSun | Photo Copyright: Mercedes GP]