Πρώτες σε αριθμό οι παραβάσεις για ΚΤΕΟ

Σχετικά άρθρα

Πρωταθλητές στις παραβάσεις ΚΤΕΟ είναι οι Έλληνες, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, όπως αυτά προκύπτουν από τους τακτικούς και έκτακτους ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν προς απάντηση ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρούς Διώτη και Χαρούλας Καφαντάρη, σχετικής με τα μέτρα αποτροπής της χρήσης των ΙΧ αυτοκινήτων και τις μελέτες στις οποίες βασίστηκαν οι αποφάσεις για τον «πράσινο δακτύλιο» Όπως ειδικότερα αναφέρεται στο έγγραφο του υπουργού Δημόσιας Τάξης, κατά το τρέχον έτος βεβαιώθηκαν 4.771 παραβάσεις σχετικές με το μικρό δακτύλιο, 100 για παραβίαση του πράσινου δακτυλίου, 10.754 παραβάσεις για ΚΤΕΟ, 2.525 για μη κατοχή κάρτας καυσαερίων και 2.096 παραβάσεις για κίνηση σε λεωφορειολωρίδες.

Κατά το έτος 2011, βεβαιώθηκαν 5.365 παραβάσεις που αφορούν στο μικρό δακτύλιο, 10.216 παραβάσεις για ΚΤΕΟ, 2.858 παραβάσεις για μη κατοχή κάρτας καυσαερίων και 2.491 παραβάσεις για κίνηση σε λεωφορειολωρίδες.

[Πηγή: AΠΕ – ΑΜΠ]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...