H Mercedes-Benz SLS AMG Black Series θα αποδίδει 630 άλογα

Σχετικά άρθρα

H δυνατή έκδοση της SLS AMG, η Mercedes SLS AMG Black Series μπορεί να πήρε φωτιά στο Nürburgring, και τώρα κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο ατμοσφαιρικός V8 6,3-λίτρων κινητήρας, αποδίδει 630, και όχι 650 άλογα όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει.

Θα φορά νέο bodykit με νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά spoiler μια μεγάλη αεροτομή και θα μοιάζει αρκετά στην SLS AMG GT3 45h Anniversary edition . Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 3,4-3,5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 322 χλμ/ώρα.

Θα είναι σαφώς ελαφρύτερο από την “απλή” SLS αφού πολλά μέρη του θα είναι κατασκευασμένα από carbon, φορώντας ελαφρύτερες ζάντες, νέα ανάρτηση αλλά και μεγάλα φρένα. Θα είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε cabrio έκδοση και θα έχει αρχική τιμή στη Γερμανία γύρω στις €260.000.

[Πηγή: Teamspeed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...