Η Kim Kardashian είναι η πρώτη που πήρε μια Pagani Huayra στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Ο πρώτος άνθρωπος που θα οδηγεί στην Αμερική μια Pagani Huayra δεν θα είναι ούτε κάποιος οδηγός αγώνων, ούτε καν κάποιος άντρας! Ποιος θα είναι; Η μάλλον καλύτερα ποια; Η Kim Kardashian, ναι, ναι, η Kim η οποία κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι δουλειά κάνει, είναι ο πρώτος άνθρωπος που έδωσε 2.000.000 δολάρια για να κάνει δική της, τη πρώτη Pagani Huayra που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική.

Η Kardashian στο Haloween οδήγησε αυτή τη χρυσαφί Aventador, αλλά μάλλον θέλει κάτι πιο εξωτικό για το 2013. Έτσι πήγε στην αντιπροσωπεία Lamborghini στο Μαϊάμι όπου βρίσκεται η μοναδική Huayra της Αμερικής, ξέμεινε εκεί από το Pebble Beach, και παρήγγειλε το ιταλικό hypercar, αφαιρώντας 2 εκατ. δολάρια από τον τραπεζικό της λογαριασμό, στέλνοντας το checκ στον Horacio Pagani ώστε αυτός να της ετοιμάζει μια Huayra και να της την παραδώσει μέσα στο 2013, χρονιά που θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην Αμερική. Ας ελπίσουμε μόνο να μην την παρήγγειλε σε ροζ χρώμα.

Αρχικά μόλις 15 Huayra θα είναι διαθέσιμες για την αγορά της Αμερικής και να θυμίσω ότι η Huayra ζυγίζει 1.350 κιλά, φορά τον V12 turbo κινητήρα της Mercedes-Benz AMG, M158, 6,0 λίτρων, απόδοσης 730 ίππων με 1000 Nm ροπής. Αυτό του επιτρέπει να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 370 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Motoramic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...