Volvo S60 Polestar Performance Concept στη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

Μπορεί το Volvo S60 Polestar Porformance Concept να έχει πωληθεί για το εξωφρενικό ποσό των 300.000 δολαρίων σε έναν ανώνυμο Αμερικάνο, έχει συμφωνήσει όμως η εταιρία να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για τη προώθηση του στο κοινό παγκοσμίως.

Η τελευταία του στάση είναι η Ρωσία στα πλάσια παρουσίασης της Polestar και του προγράμματος αναβάθμισης των αυτοκινήτων της Σουηδικής εταιρίας, με ονομασία Volvo Polestar Performance Power Optimization.

Να θυμίσω το αυτοκίνητο φορά τον εξακύλινδρο T6 3.0-λίτρων V6 απόδοσης 508 ίππων με 575 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3.9 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας έχει δεχτεί αλλαγές διαθέτοντας νέα κυλινδροκεφαλή, νέους θαλάμους καύσης, νέα πολλαπλή εισαγωγής και μια μεγάλη Garret 3171 τουρμπίνα και συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Το σασί έχει βελτιωθεί, η απόσταση από έδαφος έχει μειωθεί κατά 30 mm, τοποθετήθηκαν Öhlins αναρτήσεις, σύστημα τετρακίνησης Haldex και μεγάλα Brembo 6-πίστονα φρένα με δίσκους 380 mm μπροστά και 302 mm πίσω. Το βάρος του ανέρχεται σε 1.640 κιλά.

Στιλιστικά φορά νέο bodykit το οποίο είναι φαρδύτερο κατά 20 mm, αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα με splitter, πλαϊνά spoiler, νέο πίσω προφυλακτήρα, αεροτομή, και διαχύτη. Πατά πάνω σε 19″ ζάντες με ελαστικά διαστάσεων 265/30. Το εσωτερικό έχει επενδυθεί με Alcantara και έχουνε τοποθετηθεί σπορ καθίσματα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...