L.Hamilton: “Έχω οδηγήσει το Austin .. στο Playstation!”

Σχετικά άρθρα

Η τελευταία παράσταση στην Αμερική έλαβε χώρα το 2008 στην Ινδιανάπολη. Τελευταίος νικητής .. ο Lewis Hamilton! Αυτή τη βδομάδα θα γίνει η μεγάλη επιστροφή στις Πολιτείες της Αμερικής και το Austin του Texas θα έχει την τιμητική του. Όλο το Grid θα σχηματιστεί στη σειρά εκκίνησης για να δούμε τον πρώτο αγώνα σ’αυτή την ολοκαίνουργια πίστα. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren, “οδήγησε” σ’αυτή την πίστα και τόνισε:

Είναι τρελό, αν σκεφτεί κανείς ότι η τελευταία φορά που τρέξαμε στην Αμερική ήταν πριν 5 χρόνια. Είναι ένας αγώνας που θυμάμαι λες και ήταν χθες. Πήρα τη δεύτερη μου νίκη στη Formula 1 σε διάστημα μιας βδομάδας. Ήταν απίστευτες στιγμές τις οποίες κρατάω μέχρι να πάμε ξανά πίσω στην Αμερική. Έχω οδηγήσει σ’αυτή την καινούργια πίστα στο Playstation αλλά και στην προσομοίωση που κάναμε. Νομίζω, ότι θα είναι μια πίστα την οποία θα απολαύσουν οι οδηγοί.

Και έκλεισε με μία ευχή:

Ελπίζω να είμαι ο πρώτος νικητής σ’αυτή την πίστα.

Στον προηγούμενο αγώνα στάθηκε άτυχος ενώ φαινόταν ότι μπορούσε να κερδίσει εύκολα και να πάρει άλλη μία νίκη στην καριέρα του. Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο Texas, θα είναι σίγουρα μέσα στα φαβορί. Μπορεί να κλείσει τη χρονιά με 2 καλά αποτελέσματα και να βάλει φωτιά στο Πρωτάθλημα; Υπομονή άλλες 2 μέρες! Η Παρασκευή είναι κοντά και οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές θα μας δείξουν αρκετά. Μέχρι τότε, καλή σας μέρα!

[Πηγή: TheSun | Photo Copyright: Glenn Dunbar/LAT Photographic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...