Μην ξεγράφετε τον Alonso, προειδοποιεί ο Hill

Σχετικά άρθρα

Ύστερα από τον αγώνα στο Austin, όπου ο Lewis Hamilton πήρε τη νίκη από τον Sebastian Vettel, η διαφορά μεταξύ των Vettel και Alonso είναι στους 13 βαθμούς, από τους 20 που θα μπορούσε να είναι. Αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο Grand Prix, στη Βραζιλία, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι πιο ενδιαφέρον, καθώς τα σενάρια για τον τίτλο είναι περισσότερα.

Σαφώς, ο Vettel έχει το θεωρητική πλεονέκτημα έναντι του Alonso, λόγω των 13 βαθμών, αλλά και λόγω της RB8, η οποία είναι ταχύτερη από την F2012. Ωστόσο, ο Damon Hill, Παγκόσμιος Πρωταθλητής τού 1996 και σχολιαστής στο Sky Sports F1, τονίζει ότι δεν πρέπει να ξεγράφουμε τον Ισπανός, αφού ο οδηγός της Scuderia μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Αν είχε οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο, θα έλεγα ότι ο Sebastian θα είναι σίγουρα Πρωταθλητής με τους 13 επιπλέον βαθμούς που έχει. Αλλά, δεν μπορείς να διαγράψεις κάποιον σαν τον Alonso. Είναι ένας τόσο έξυπνος και σκληρός οδηγός, και πάντα δείχνει ότι μπορεί να κάνει κάτι το εξαιρετικό.

Όλα μπορούν να συμβούν στη Βραζιλία. Αν έπρεπε να ποντάρω στο τι θα γίνει σε βροχερό αγώνα, θα έλεγα ότι 65% είναι υπέρ του Vettel. Αν ο Vettel κερδίσει στη Βραζιλία, τότε μπορείτε να φανταστείτε ότι θα κερδίσει άλλα δύο παγκόσμια πρωταθλήματα, τουλάχιστον.

[Via: ESNN F1 | Photo Copyright: FOTO STUDIO COLOMBO/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr