Video: Παρουσίαση του Nissan GT-R 2014

Σχετικά άρθρα

Το Road and Track μας παρουσιάζει το “νέο” Nissan GT-R MY 2014 που θα παρουσιαστεί στην Αμερική στην έκθεση του Los Angeles στην αρχή του επόμενου έτους και μας αναλύει όλα τις αναβαθμίσεις που έχει υποστεί το αυτοκίνητο.

Σ’αυτό βλέπουμε το νέο εσωτερικό χρωματισμό του ιαπωνικού υπεραυτοκίνητου Amber Red (πορτοκαλο-κοκκινη), με σκοπό να προσελκύσει ένα διαφορετικό κοινό απ’αυτό που συνήθως απευθύνεται, τις γυναίκες αλλά και τους πιο μεγάλης ηλικίας κοινό.

Ο V6 twin-turbo 3,8-λίτρων κινητήρας αποδίδει 550 άλογα έχοντας νέα μπεκ τα οποία βελτιώνουν την απόκριση στις χαμηλές και στις μεσαίες στροφές. Οι τουρμπίνες του διαθέτουν νέα γρηγορότερη σκάστρα, βελτιώνοντας την απόδοσης τους, ενώ επίσης υπάρχει ένα νέο κάρτερ λαδιού το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη πίεση, προσφέροντας μικρότερη τριβή.

Η ανάρτηση έχει βελτιωθεί στα σημεία έχοντας νέα μπροστά αμορτισέρ, ελατήρια και νέα μπροστά αντιστρεπτική μπάρα, η οποία μειώνει το κέντρο βάρους. Επίσης έχουνε τοποθετηθεί νέες βίδες (cam bolts) στη μπροστά ανάρτηση, οι οποίες βελτιώνουν την ακρίβεια και τη σταθερότητα μέσα στη στροφή. To αυτοκίνητο έχει ήδη γράψει χρόνο 7:18 στη Πράσινη Κόλαση, 8 δευτερόλεπτα λιγότερα από τα 7:26.70 που είχε γράψει το GT-R 2009 με στόχο του να περάσουν το 7:12.13 του Dodge Viper ACR με τον Mizuno να δηλώνει αισιόδοξος ότι θα το πετύχουν.

Αν βιάζεσαι να το αγοράσεις, οι πωλήσεις του στην Ιαπωνία έχουν ξεκινήσει, ενώ σε Αμερική και Αγγλία από την άνοιξη του 2013. Αναλυτικότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...