Kobayashi και Kovalainen τα φαβορί για την αντικατάσταση του Grosjean στη Lotus

Σχετικά άρθρα

Όλα δείχνουν ότι ο Romain Grosjean θα πρέπει ν’ αποχαιρετίσει το Enstone, αφού ο Γάλλος είναι πολύ πιθανό ν’ αποχωρήσει από την Lotus, παρ’ όλη την υποστήριξη που έχει από τον Πρόεδρο της ομάδας, Eric Boullier. Ανώτερος, όμως, από τον Πρόεδρο μιας ομάδας είναι ο ιδιοκτήτης, και, σύμφωνα με τη Φινλανδική εφημερίδα Tutun Sanomat, ο Gerard Lopez σκέφτεται το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός οδηγού που θα έχει τη συνέπεια του Kimi Raikkonen, αφού αυτό θα εξασφαλίζει, λογικά, περισσότερους βαθμούς στη βρετανική ομάδα.

Σύμφωνα με την φινλανδική εφημερία, ο Kamui Kobayashi είναι ένα από τα φαβορί για την αντικατάσταση του Grosjean, με τον Ιάπωνα να έχει συγκεντρώσει χρήματα μέσω ενός website. Ας μην ξεχνάμε ότι ο 26χρονος θα φύγει από τη Sauber, ενώ τη θέση του θα πάρει ο Esteban Gutierrez, όπως έχει δηλώσει -κατά λάθος- ο Sergio Perez.

Στα φαβορί, ωστόσο, ανήκει και ο Heikki Kovalainen, ο οποίος δεν έχει σίγουρη τη θέση του στην Caterham, παρά το γεγονός ότι η ομάδα από τη Μαλαισία έβαλε ζεστά χρήματα στα ταμεία της, ύστερα από τη 10η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών Ο Kovalainen είναι Φινλανδός οδηγός, κάτι που σημαίνει ότι οι σχέσεις του με τον Kimi να είναι πολύ καλές, κι αυτό είναι κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στην ομάδα. Επίσης, ο Φινλανδός είναι κι αυτός ήρεμος χαρακτήρας, δηλαδή παρόμοιος με αυτόν του “Iceman”.

[Πηγές: Turun Sanomat, GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...