Perez: Θα με αντικαταστήσει ο Esteban Gutierrez

Σχετικά άρθρα

Η Sauber δεν έχει ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Sergio Perez, ο οποίος θα πάρει τη θέση τού Lewis Hamilton στη McLaren. Ο Μεξικανός, όμως, ονόμασε ο ίδιος τον αντικαταστάτη του, στο πλαίσιο των δηλώσεων του Βραζιλιάνικου Grand Prix, το οποίο θα είναι και το τελευταίο για τον Perez με την ελβετική ομάδα, λέγοντας πως οι Nico Hulkenberg και Esteban Gutierrez θα είναι έναν δυνατό αγωνιστικό δίδυμο.

Το αυτοκίνητο θα είναι δυνατό το 2013, διότι οι κανονισμοί δε θ’ αλλάξουν πολύ, και η ομάδα έχει έναν έμπειρο οδηγό, τον Nico, και θα έχει κι έναν δυνατό team-mate, τον Esteban.

Ο 22χρονος κατάλαβε το λάθος του, και συμπλήρωσε ότι θα έρθει και η ανακοίνωση από την πλευρά τής Sauber.

Ο Esteban Gutierrez κατάγεται από το Μεξικό και είναι 21 χρονών, ενώ είναι πρώην Πρωταθλητής στο GP3 και στη Formula BMW Ευρώπης, ενώ ανήκει για χρόνια στη Sauber. Επίσης, στο GP2 έτρεξε για λογαριασμό της ART/Lotus, όμως, στις δύο πρώτες σεζόν, δεν ήταν ανταγωνιστικός, ωστόσο βελτιώθηκε στην τρίτη του χρονιά, αφού πήρε 3 νίκες και ολοκλήρωσε τη χρονιά στην τρίτη θέση τού πρωταθλήματος των οδηγών.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...