Schumacher: Ο τίτλος πήγε στον κατάλληλο

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel διατήρησε τον τίτλο τού Παγκόσμιου Πρωταθλητή, μιας και ο Fernando Alonso δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο Grand Prix της Βραζιλίας. Ο Γερμανός έπεσε στην τελευταία θέση ύστερα από την εκκίνηση του αγώνα, όμως, στη συνέχεια, με πολύ γρήγορη οδήγηση και πολλά προσπεράσματα, κατάφερε ν’ ανέβει μέχρι την 6η θέση, η οποία ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στον θρόνο του.

Ένας από τους οδηγούς που προσπέρασε ήταν και ο Michael Schumacher, με τον 43χρονο να κάνει στην άκρη, παραχωρώντας τη θέση του στον 25χρονος. Τώρα, ο πολυπρωταθλητής δηλώνει ότι ο τίτλος κατέληξε στα σωστά χέρια, δηλαδή στον Vettel.

Τώρα, που η σκόνη έχει διαλυθεί, θα ήθελα να συγχαρώ και πάλι τον Sebastian για το ότι κέρδισε το τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ήταν, σίγουρα, ένας αγχωτικός αγώνας γι’ αυτόν, και τελείωσε τη σεζόν μ’ ένα αριστοτεχνικό τέλος. Τον ξέρω τόσο καιρό και τον πάω πολύ. Είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτόν. Για ‘μένα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που πήρε το πρωτάθλημα οδηγών.

Ο Γερμανός μίλησε και για την πρώην του ομάδα, λέγοντας ότι στεναχωρήθηκε που είδε τη Ferrari να μη φτάνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Από την άλλη, στεναχωρήθηκα πολύ για τη Ferrari, με την οποία έχω ακόμα στενή σχέση. Γι’ αυτή τη σεζόν, θα προτιμούσα να δω το πρωτάθλημα κατασκευαστών ντυμένο στα κόκκινα.

[Via: Planet F1 | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...