Τι ακριβώς κάνει ο Jeremy Clarkson μέσα σε αυτό το πράγμα;;

Σχετικά άρθρα

Jeremy-Clarkson-Wesfield-03

Ο Jeremy Clarkson ξαναχτυπά με άλλη μια παρίεργη εμφάνιση του, προφανώς για τα γυρίσματα της νέας σεζόν του Top Gear που το περιμένουμε απο το Φεβρουάριο του νέου έτους.

Έτσι μετά το ταξίδι τoυ τρίο των παρουσιαστών στην Αμερική, ο Jezza είναι πίσω στην Αγγλία με αυτό το περίεργο όχημα του, που σίγουρα είναι γρήγορο γιατί έχει τις βαμμένες λωρίδες, και κόβει βόλτες μέσα στο Westfield, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης. Ποιος μπορεί να μαντέψει πάλι τι έχουν σκεφτεί αυτός και οι παραγωγοί της εκπομπής.

Εντωμεταξύ, ο James May πήγε στη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του 50άρη πλέον Tom Cruise μαζί με τον Stig, που ο ηθοποιός έχει εκφράσει ότι τον έχει συμπαθήσει πολύ από την επίσκεψη του στο show και τους βλέπουμε να κάνουν δηλώσεις πάνω στο κόκκινο χαλί.

Τέλος, το τρίτο μέλος της παρέας, Richard Hammond, μετά το αφιέρωμα για τα αυτοκίνητα των 50 χρόνων του James Bond δεν έχει εμφανιστεί πουθενά αλλά αναμένουμε και τους τρεις το Φεβρουάριο για τα νέα επεισόδια.

http://www.youtube.com/watch?v=OTAVwSPWXjc

[Πηγή: Reddit, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...