Spy Video: Mercedes-Benz GLA

Σχετικά άρθρα

gla spy video

Αφου έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες της, ήρθε η ώρα να την δούμε και σε video. Η Mercedes-Benz GLA, η crossover έκδοσης της Mercedes A-Class δοκιμάζεται στην Ευρώπη και θα τεθεί απέναντι από τα Audi Q3 και BMW X1.

Είναι μια από τις 5 παραλλαγές της A-Class η οποία θα κατασκευαστεί πάνω στην MFA πλατφόρμα, θα διατηρήσει το μεταξόνιο της A-Class, 2.700 mm, θα έχει μήκος 4.4 μέτρα (110 mm μεγαλύτερο από την A-Class) και μηχανικά, αναμένεται να φορά την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που φορά η νέα A-Class, ενώ ίσως βγει και σε AMG έκδοση, η οποία θα φορά τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα της A45 AMG απόδοσης 335 ίππων.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα αυτόματα και μηχανικά κιβώτιο με την κίνηση να στέλνεται και στους τέσσερις τροχούς. Περιμένουμε να το δούμε στην αγορά το 2014, ένα χρόνο μετά από τότε που θα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του Cross Coupe Concept που θα έχει όνομα CLA. Η κατασκευή των δύο μοντέλων θα γίνεται στο εργοστάσιο της Mercedes στο Kecskemet της Ουγγαρίας, εκεί όπου κατασκευάζεται η B-Class. Αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2013.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...