Spy Photos: BMW 2-Series Coupe για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

BMW 2-Series Coupe 2013 Spy Photos (1)

Αυτό είναι το πρώτο μουλάρι δοκιμών της BMW 2-Series Coupe, του αυτοκινήτου το οποίο θα αντικαταστήσει την 1-Series Coupe. Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στην Σειρά 1 και θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις από την Σειρά 3, αλλά λίγο μεγαλύτερο από την τωρινή γενιάς της Σειράς 1 Coupe.

Η BMW έχει δηλώσει ότι θα είναι πιο σπορ από την 1-Series Coupe και μηχανικά θα φορά τους ίδιους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που φορά και η Σειράς 1. Ανάμεσα τους θα υπάρχει ο 2,0-λιτρος turbo βενζινοκινητήρας απόδοσης 150 έως 218 άλογα και ο 2,0-λιτρος turbodiesel απόδοσης 214 ίππων.

Η γρήγορη M135i έκδοση θα είναι τετρακίνητη και θα αποδίδει 320 άλογα. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και το σύστημα τετρακίνησης xDrive. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013.

[Πηγή: Autowereld]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...