Η Porsche Pajun κοντά στο να περάσει στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Porsche Pajun 2016

O CEO της Porsche, Matthias Mueller μας έχει επιβεβαιώσει ότι η εταιρία του ετοιμάζει τέσσερα νέα μοντέλα έως το 2018, όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει και η Pajun, η μικρή αδερφή της Panamera.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να πάρει το τελικό πράσινο φως για να περάσει στη παραγωγή μέσα στο 2013, με το αυτοκίνητο να στέκεται απέναντι από τα Audi A6BMW 5-Series και Mercedes E-Class. Θα βγει στην αγορά είτε στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017 και θα κατασκευαστεί πάνω στην MSB πλατφόρμα. Θα είναι διαθέσιμη σε sedan, coupe, shooting brake και cabrio έκδοση.

Κάτω από το καπό της θα φορά μια γκάμα V6 κινητήρων, με τις φήμες να θέλουν να συναντάμε έναν 3.0-λιτρο V6 βενζίνης απόδοσης από 324 έως 426 ίππων, καθώς και ένας V6 TDI 3.0-λίτρων απόδοσης από 264 έως 324 άλογα. Η Pajun Turbo θα φορά έναν twin-turbo βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 520 άλογα με 680 Nm ροπής.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...