Spy Photo: Cadillac ELR

Σχετικά άρθρα

2014 Cadillac ELR official spy photo

H Cadillac έδωσε τη πρώτη επίσημη spy φωτογραφία του ELR, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση του Detroit. Η έκδοση παραγωγής του Converj concept, θα είναι δίπορτη και θα διαθέτει σπορ coupe σχεδίαση.

To ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι μπροστοκίνητο και θα χρησιμοποιεί ένα αναβαθμισμένο Voltec σύστημα των Chevrolet Volt και Opel Ampera. Θα συνδυάζεται έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου και με έναν 4-κύλινδρο βενζινοκινητήρα που φορτίζει αποκλειστικά τις μπαταρίες, μόλις αυτές αδειάσουν. Ο κινητήρας στα Volt/Ampera είναι 1.400 κ.εκ, αλλά στη περίπτωση του Volt θα είναι 1.800 κ.εκ. Επίσης μεγαλύτερες θα είναι και οι μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Θα διαθέτει πολυτελές εσωτερικό και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Cadillac, το ELR θα προσφέρει κάτι που δεν υπάρχει αυτή τι στιγμή στη κατηγορία του, μια ηλεκτρική πρόταση με εντυπωσιακό σχεδιασμό και το “fun to drive” ενός coupe αυτοκινήτου.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν εντός του 2013.

[Πηγή: General Motors]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Camouflaged Cadillac ELR Photographed in Testing

Luxury extended range electric vehicle to be revealed next week

DETROIT – The Cadillac ELR electric vehicle with extended range, to be revealed January 15 at the North American International Auto Show, was photographed driving through the mountains of Southern California during development testing.

“Cadillac customers are going to enjoy the unique features ELR will bring to the market. We’re going to change the way people think about luxury and electrification,” said Chris Thomason, ELR chief engineer.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...

Η Cadillac teasάρει το Opulent Velocity Concept

Η Cadillac έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video του Opulent Velocity Concept, ενός νέου πρωτότυπο με το οποίο θα γιορτάσει τα 20στα γενέθλια των...
Autoblog.gr