Luca di Montezemolo: Τον Φεβρουάριο η παρουσίαση τη F150, η νέα California διαθέσιμη σε πολλές εκδόσεις

Σχετικά άρθρα

ferrari-f150-teaser-photos-1

O Luca di Montezemolo, ο πρόεδρος της Ferrari, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι η F150 θα παρουσιαστεί μέσα στον Φεβρουάριο, μερικές εβδομάδες πριν το νέο hypercar κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Επίσης απέρριψε τις όποιες φήμες σχετικά με το ότι η Ferrari ετοιμάζει sedan και crossover μοντέλο. Ο Montezemolo δήλωσε ότι τα crossovers δεν είναι “τόσο συναισθηματικά” ώστε να ταιριάζουν στην εικόνα της Ferrari, ενώ αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα πολυτελές sedan ή crossover αυτοκίνητο, θα μπορεί απλά να αγοράσει ένα αυτοκίνητο της Maserati. Η ιδιοσυγκρασία της Ferrari είναι να κατασκευάζει διθέσια αυτοκίνητα με επιδόσεις και οδηγική απόλαυση, τόνισε ο Ιταλός.

Σχετικά με τη νέα California δήλωσε ότι αυτή θα είναι διαθέσιμη σε αρκετές εκδόσεις, ενώ ερωτώμενος σχετικά με ένα νέο φθηνότερο entry-level μοντέλο, ο ίδιος ανέφερε ότι μια μικρότερη και φθηνότερη Ferrari δεν θα μπορεί να είναι Ferrari.

[Πηγή: AMS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...