Η Wanxiang ίσως βοηθήσει την Fisker

Σχετικά άρθρα

fisker-karma-2012

H Fisker έχει να κατασκευάσει ένα Karma εδώ και έξι μήνες και οι οικονομολόγοι είναι δυσοίωνοι σχετικά με το μέλλον της εταιρίας η οποία έχει ξεκινήσει να αναζητά επενδυτές στη Κίνα. Οι επαφές με την Wanxiang Group, την εταιρία που εξαγόρασε την A123 τον περασμένο Δεκέμβριο, φαίνεται ότι είναι σε καλή πορεία.

Ο πρόεδρος της Wanxiang, Pin Ni, μιλώντας στο Bloomberg δήλωσε ότι είναι προς το όφελος της εταιρίας του να βοηθήσουν την Fisker. Τον τρόπο βοήθειας δεν το ανέφερε, αλλά το πιο λογικό είναι να αναπτύξουν μια κοινοπραξία στην οποία η Wanxiang θα κατασκευάζει τις μπαταρίες του Karma, έτσι ώστε αυτό να ξεκινήσει να κατασκευάζεται ξανά.

Ο Roger Ormisher, εκπρόσωπος της Fisker, αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα αναφέροντας ότι η εταιρία του συνομιλεί με αρκετές εταιρίες οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη Fisker. Με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, δεν μπορεί να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

[Πηγή: Bloomberg]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...

Η Fisker προετοιμάζεται για πιθανή πτώχευση

Η Fisker προσέλαβε χρηματοοικονομικούς συμβούλους αναδιάρθρωσης από την FTI Consulting και τη δικηγορική εταιρεία Davis Polk, οι οποίοι θα εργαστούν σε μια πιθανή αίτηση...