Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος, παραδέχεται ο Wolff

Σχετικά άρθρα

Ross Brawn and Toto Wolff

Ο Toto Wolff μεταπήδησε από τη Williams στη Mercedes, αγοράζοντας, μάλιστα, το 30% των μετοχών τής γερμανικής ομάδας. Έτσι, ο Αυστριακός έγινε Γενικός Διευθυντής της ομάδας, και γνωρίζει καλά ότι θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να η Mercedes να γίνει μια κορυφαία ομάδα μέσα στις πίστες. Λόγω της δύσκολης θέσης που βρίσκεται η ομάδα εδώ και 3 χρόνια, εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη από τους ανθρώπους της, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται, κάτι που παραδέχεται κι ο Wolff για τον εαυτό του.

Είναι όλα σχετικά με τον λαιμό σου. Στη Mercedes ξέρουν ότι έχω βάλει τον λαιμό μου στη γραμμή, και ξέρουν ότι δεν έχω κανένα περιθώριο γι’ αποτυχία. Όχι μόνο παίρνοντας ρίσκο, αφήνοντας τη Williams -όπου είχα περάσει πολύ καλά-, αλλά υπάρχει χρηματοπιστωτική και οικονομική πλευρά σ’ αυτό.

Θα μπορούσα να πω ότι δεν είχα καμία επιρροή στο μονοθέσιο του 2013 -κάτι που είναι αληθές-, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Είμαι εδώ για δύο εβδομάδες, αλλά κανένας δεν νοιάζεται για το αν είμαι εδώ έναν χρόνο ή μία εβδομάδα. Ξέρω ότι η Mercedes θέλει να γίνει μια κορυφαία ομάδα, και, αν αυτό δε συμβεί, θα είναι δύσκολο να το δικαιολογήσω.

Ο 41χρονος έχει χαμηλούς στόχους για το 2013, λέγοντας ότι θα είναι μια καλή χρονιά αν η ομάδα του τερματίσει μέσα στην πρώτη 4άδα!

Αν τερματίσουμε μέσα στους πρώτους 4, θα είναι μια καλή χρονιά. Έχω αναλάβει την ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να πάρεις την αίσθηση από τους ανθρώπους. Η δύναμη δεν είναι το θέμα· το να κατανοήσεις την κατάσταση και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, αυτό είναι καθοριστικό.

Θα κάνω ό,τι πρέπει για να γίνει η ομάδα επιτυχημένη. Πρώτον, πρέπει να βλέπεις και ν’ ακούς· στη συνέχεια, θα πω τη γνώμη μου και θα κάνω αυτό που πιστεύω. Τώρα, έχω έναν πλήρως λειτουργικό ρόλο σε κάθισμα εκτίναξης, όπως το λένε. Τα καλά νέα είναι ότι έχω το δάχτυλό μου στη σκανδάλη, και δε θα είχα εμπλακεί σε κάτι που θα πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω.

[Πηγή: Formula 1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...