Webber: Ο Vettel έκανε ό,τι ήθελε και η ομάδα θα τον προστατέψει, όπως πάντα!

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia

Φανερά ενοχλημένος από τη σημερινή κατάσταση με τα team orders στην ομάδα του, αλλά και με το γεγονός ότι ο Sebastian Vettel αγνόησε εντολή να μην τον προσπεράσει, ο Mark Webber δεν είναι ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση, καθώς θα μπορούσε να ήταν αυτός που έπαιρνε την πρώτη νίκη της χρονιάς για τη Red Bull. Ο Αυστραλός λέει ξεκάθαρα πως ο team-mate του έκανε ό,τι ήθελε (αναφερόμενος στο ότι αγνόησε την εντολή της RBR), αλλά και πως η ομάδα δεν πρόκειται να του κάνει τίποτα γι’ αυτό.

Στο τέλος, ο Seb πήρε τις δικές του αποφάσεις σήμερα, και θα τον προστατέψουν, όπως γίνεται συνήθως. Νομίζω ότι ο Seb με σέβεται και πως τον σέβομαι κι εγώ, αλλά δεν χειρίστηκε σήμερα καλά την κατάσταση. Είναι δύσκολο να βάλεις το δάχτυλό σου σε αυτό μετά από τον αγώνα. Όταν αγωνιζόμαστε στο όριο και πιέζουμε όσο περισσότερο μπορούμε, είναι η χειρότερη κατάσταση για την ομάδα.

Υπάρχει κι ένα κομμάτι της ιστορίας σ’ αυτό, επίσης: το μυαλό μου στους τελευταίους 15 γύρους σκεφτόταν πολλά πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος με το πώς οδήγησα. Προσπάθησα ν’ απομονώσω ό,τι έγινε στο τέλος σήμερα, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αυτό πυροδοτεί την ατμόσφαιρα και, δυστυχώς, δεν υπάρχει κουμπί επαναφοράς. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει συγκινήσεις μέσα από τέτοιες καταστάσεις, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Υπάρχουν 3 εβδομάδες μέχρι τον επόμενο αγώνα, οπότε μπορούμε να δουλέψουμε.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα