Ο Hamilton διαψεύδει τα λεγόμενα του Ecclestone για τη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Μετά από τα λεγόμενα του Bernie Ecclestone, σχετικά με την επιθυμία τού Lewis Hamilton ν’ αγωνίζεται στη Red Bull από το 2013, ήταν λογικό να υπάρχει αντίδραση τουλάχιστον από τη μία πλευρά, και αυτή ήρθε από τον Hamilton, που διαψεύδει, φυσικά, τα λεγόμενα του Ecclestone, τονίζοντας μάλιστα πως η απόφαση που πήρε για να συνεχίσει με τη Mercedes ήταν η καλύτερη που έχει πάρει στη ζωή του.

Φαίνεται πως κάνει σχόλια μόνο για ‘μένα, για κάποιον λόγο. Με κάνει λίγο νευρικό, καθώς έχουμε πολύ καλή σχέση, και είμαι αρκετά ανοιχτός μαζί του σε πολλά πράγματα. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω για τα σχόλια που έκανε. Νομίζω ότι είπε κάτι για ‘μένα, ότι μίλησα με τη Red Bull; Είπα στη διαχειριστική μου ομάδα να μιλήσει με όλες τις ομάδες και να μου δώσει τις καλύτερες επιλογές.

Δεν ήθελα κάτι περισσότερο από κάποια ομάδα. Τελικά, είμαι εδώ, και είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ.

Εννοείται πως εμείς δεν πρόκειται να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη σχετικά με την επιλογή νέας ομάδας για την Βρετανό και αν είχε κάποιες επιπλέον συζητήσεις με τη Red Bull. Ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή της Mercedes, ειδικά αν κρίνουμε από την ανταγωνιστικότητα της γερμανικής ομάδα, που είναι ανώτερη απ’ ό,τι περίμεναν οι άνθρωποι στο Brackley.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...