Έκλεψαν την Porsche Cayenne του πιο διάσημου Ιταλού κακοποιού, τελικά του ζήτησαν συγγνώμη

Σχετικά άρθρα

Graziano Mesina

Graziano Mesina, ένας από τους πιο διάσημους και ο διαβόητους Ιταλούς κακοποιούς, με φάκελο στην αστυνομία, τόσο βαρύ όσο ο Πάγκαλος , αλλά και πάρα πολλούς θαυμαστές στον τομέα του. Ο λόγος απλός, καθώς έχει επιχειρήσει είκοσι δύο φορές να αποδράσει από τις φυλακές και έχει καταφέρει τις δέκα.

Πλέον, στα 70 χρόνια του, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει φιλήσυχα, ωστόσο, παραμένει ένας ζωντανός θρύλος με τους υπόλοιπους κακοποιούς να τον θαυμάζουν.

Πρόσφατα μια Porsche Cayenne φαίνεται πως γυάλισε σε μερικούς ληστές οι οποίοι αποφάσισαν να την κλέψουν, ωστόσο, μόλις συνειδητοποίησαν σε ποιον ανήκε έντρομοι θέλησαν να διορθώσουν το κακό.

Πήραν τηλέφωνο στον Mesina, και αφού του ζήτησαν ταπεινά συγγνώμη τονίζοντας ότι δεν γνώριζαν πως ήταν δική του. Στον πανικό τους, βέβαια, και μη γνωρίζοντας τι να κάνουν έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοσχερώς το πολυτελές αμάξι .

Graziano Mesina 2

Από την πλευρά του, πάντως, ο Mesina δεν έδειξε να θυμώνει, καθώς δήλωσε «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Μου ζήτησαν αμέσως συγγνώμη. Δεν ήξεραν, όπως είπαν, σε ποιον ανήκε το αμάξι. Επομένως, δεν ήταν μια ενέργεια εναντίον μου, αλλά ήταν καθαρή σύμπτωση ότι πήραν το αυτοκίνητό μου».

Για την ιστορία ο Mesina έχει περάσει σαράντα χρόνια στις φυλακές για απόπειρα δολοφονίας και κλοπές, ενώ ήταν φυγάς επί πέντε χρόνια και άλλα έντεκα σε κατ οίκον περιορισμό.

[Πηγή: Lastampa]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...