Ο Walter de Silva έδωσε κάποια στοιχεία για το σχεδιασμό του νέου Audi TT

Σχετικά άρθρα

2014 Audi TT

Η τρίτη γενιά του Audi TT θα αντλεί την έμπνευσή της από την πρώτη γενιά του μοντέλου αλλά θα διαθέτει επιρροές από τη σημερινή γενιά.

Τι σημαίνει αυτό; Σε μια συνέντευξη του, ο επικεφαλής σχεδιασμού του Volkswagen Group, Walter de Silva, δήλωσε ότι το τελικό σχέδιο του ΤΤ έχει εγκριθεί και το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί του χρόνου και ενώ η πρώτη γενιά ήταν “too much” η δεύτερη ήταν πιο “λίγη, έτσι το επόμενο ΤΤ θα είναι ένας “συνδυασμός” και θα παραμείνει ένα πραγματικό TT, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Θα είναι διαφορετικό από ότι τα σημερινά μοντέλα της Audi, ειδικά στο μπροστινό μέρος, ενώ τα πλαϊνά και και πίσω θα κρατήσει τις συνήθεις γραμμές.

Οι μεγαλύτερες βελτιώσεις θα έρθουν στη ποιότητα και θα δοθεί προσοχή στη λεπτομέρεια καθώς θα διαθέτει και ένα μακρύτερο μεταξόνιο. Το σασί του θα είναι πιο άκαμπτο και ελαφρύ για να βελτιωθεί η κατανομή του βάρους αλλά και το κράτημα του αυτοκινήτου. Θα χρησιμοποιήσει, φυσικά, την MQB πλατφόρμα της VW με μόνο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

[Πηγή: caradvice]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα