Φήμες: Ο Webber στο Le Mans με την Porsche το 2014 – Η Porsche δεν το διαψεύδει

Σχετικά άρθρα

Australian F1 Grand Prix - Previews

Ύστερα από το Grand Prix της Μαλαισίας, διαβάσαμε φήμες ότι πολλοί θεωρούν πως το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά του Mark Webber στη Red Bull και γενικά στη Formula 1. Ο Αυστραλός θα κλείσει τα 37 του χρόνια τον Αύγουστο, έτσι, ενώ είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία οδηγός τού grid.

Οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για συζητήσεις με την Porsche, για να τρέξει στο Le Mans το 2014, και ο Oliver Hilger, εκπρόσωπος της Porsche, είπε όταν ρωτήθηκε για το θέμα:

Η Porsche είναι μια ομάδα με διεθνώς επιτυχημένους οδηγούς. Αυτό είναι μια πολύ καλή βάση γι’ αναθεώρηση των αντιστοιχιών στο cockpit. Το αν και σε ποιον βαθμό θα προσθέσουμε κι άλλους οδηγούς, θ’ αποφασιστεί αργότερα.

Θα χρειαστεί να περάσουν κάποιοι μήνες μέχρι να μάθουμε το αν τελικά ο Webber θ’ αποχωρήσει από τη Formula 1 στο τέλος τού 2013, και μέχρι τότε, έχουμε να διαβάσουμε αρκετές φήμες.

[Πηγή: SID | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...