Τον Ιούνιο η πρώτη δημοπρασία του οίκου Coys στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

CSC_Mar_13_Athens

Στις 15 Ιουνίου, ο οίκος δημοπρασιών Coys θα διεξάγει τη πρώτη δημοπρασία ιστορικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Η δημοπρασία θα λάβει χώρο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και θα διοργανωθεί με την συνεργασία της Veloce Classic and Sports Cars, την εταιρία που έχει φέρει και την Pagani Zonda S στην Ελλάδα.

Στη δημοπρασία θα βγούνε στο σφυρί σχεδόν 200 ιστορικά αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα, το detailing των οποίων τα έχει αναλάβει ο καλός μας φίλος Ανδρέας Κύργιος, ιδιοκτήτης της Dazzle.

Rolls Royce Phantom I Ascot tourer 1929 (1)

Ατραξιόν της δημοπρασίας θα είναι αυτή η Rolls Royce Phantom I Ascot tourer του 1929, η οποία ναι είναι ελληνική και μπορείς να την χαζέψει σε μερικές φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο Ανδρέας κατά τη διαδικασία του detailing.

Το AutoBlog.gr θα καλύψει αποκλειστικά “ζωντανά” τη δημοπρασία, μεταφέροντας σε όλους εσάς φωτογραφίες τόσο των προς δημοπράτηση αυτοκινήτων, όσο και των “guest” αυτοκινήτων που θα υπάρχουν εκεί.

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες της Rolls Royce Phantom I Ascot tourer και περισσότερες φωτογραφίες από τη διαδικασία του detailing της εκπληκτικής Rolls-Royce μπορείς να βρεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...