Syrena Sport

Σχετικά άρθρα

Syrena Sport 2013 (4)

O Rafal Czubaj και ο σχεδιαστής Pavlo Burkatskyy ετοιμάζουν πυρετωδώς το Syrena Sport. Βασίζεται σαν ιδέα πάνω στο FSO Syrena Sport της δεκαετίας του ’50, αλλά τότε το Πολωνικό σπορ αυτοκίνητο δεν πέρασε ποτέ στη παραγωγή λόγω πολιτικών και οικονομικών λόγων. Το τότε αυτοκίνητο ήταν ένα διθέσιο coupe κατασκευασμένο από πολυεστέρα με χαλύβδινο σασί και ζύγιζε 710 κιλά. Μηχανικά εξοπλιζόταν με ένα 700 κ.εκ. κινητήρα με αλουμινένιο μπλοκ απόδοσης 35 ίππων.

Ωστόσο τα πράγματα το 2013 έχουν αλλάξει. Το βάρος έχει αυξηθεί στα 1.300 κιλά και μηχανικά εξοπλίζεται με τον V6 3,7-λίτρων του Nissan 370Z απόδοσης 330 ίππων στην ατμοσφαιρική του έκδοση και 450 άλογα στην turbo.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα. Προς το παρόν το αυτοκίνητο είναι one-off αλλά αν υπάρξει ζήτηση, τότε θα περάσει σε περιορισμένη παραγωγή.

[Πηγή: Nowasyrena]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...