To Audi Q8 υπό εξέταση, το Q2 “ύψιστη προτεραιότητα”.

Σχετικά άρθρα

audi-cross-lane-concept-live-in-paris-2012-4_0

Ο επικεφαλής τεχνικών θεμάτων της Αudi, Wolfgang Durheimer, αναγνώρισε ότι ένα μεγαλύτερο SUV από το Q7 “θα ταίριαζε στη γκάμα μας.”

Παλιότερα έχουν υπάρξει φήμες για ένα Q μοντέλο που θα κάτσει στη κορυφή της γκάμας της Audi και τώρα ο Durheimer ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι είναι υπο εξέταση η ιδέα του μεγαλύτερου SUV. O επικεφαλής δήλωσε ότι ο εσωτερικός ανταγωνισμού ενθαρρύνεται εντός του VW Group και δεν υπάρχουν κίνδυνοι για κανιβαλισμό μοντέλων. Ο Durheimer θέλει επίσης να πείσει τα αφεντικά της Volkswagen να δώσουν το πράσινο φως για τα SUV της Bentley και της Lamborghini, που μαζί με την Audi Q2 τα περιέγραψε ως “ύψιστη προτεραιότητας”.

Όσον αφορά το Q8, πιστεύεται ότι θα υιοθετήσει ένα σπορ στυλ στις ίδιες περίπου γραμμές με το πρόσφατα παρουσιασμένο Range Rover Sport, ενώ το εσωτερικό θα είναι εξίσου πολυτελές όπως ένα Α8.

[Πηγή: autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...

Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ...