Υπο εξέταση η BMW 1-Series Sedan ή το MINI Sedan

Σχετικά άρθρα

bmw-concept-active-tourer-45

Έπειτα από τη παρουσίαση του νέο Audi 3 Sedan, η BMW επεξεργάζεται την ιδέα να παρουσιάσει μια sedan έκδοση της Σειράς 1 ή του νέου MINI. Αυτό βγήκε από το στόμα του επικεφαλή πωλήσεων και marketing της βαυαρέζικης εταιρίας, Ian Robertson, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η BMW ποτέ δεν ήταν ντροπαλή για νέες κατηγορίες και αναγνώρισε ότι παρ’όλο του ότι δεν υπάρχουν τώρα πλάνα για κάποιο τέτοιο μοντέλο, θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον.

Ένας άλλος τρόπος θα ήταν να γίνει μέσω μια sedan έκδοσης της επικείμενης γενιάς του MINI και αν αυτό υλοποιηθεί, οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι θα πωλείται μόνο στην Κίνα. Γνωρίζουμε ήδη η BMW έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια σε μια ολοκαίνουργια μπροστοκίνητη πλατφόρμα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για 20 μοντέλα, με 11 από αυτά να έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως. Το πρώτο αυτοκίνητο που θα τη φορά είναι το νέο MINI που αναμένεται αργότερα μέσα στο 2013 και θα ακολουθήσει στις αρχές του 2014 η έκδοση παραγωγής του Concept Active Tourer, η 1-Series GT.

[Πηγή: Autoexpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...