Η NASA δημιούργησε ένα γιγαντιαίο ανδρικό μόριο στον Άρη

Σχετικά άρθρα

nasa

Η NASA έχει στείλει για ερευνητικούς σκοπούς το Spirit στον Άρη, αλλά οι μηχανικοί της, δημιούργησαν πάνω στο χώμα του Κόκκινου Πλανήτη ένα τεραστίων διαστάσεων γεννητικό μόριο ανδρός. Αν το ήθελαν να το δημιουργήσουν ή απλά ήταν κάτι που έτυχε, κανείς δεν το ξέρει, αλλά ο Jeremy Clarkson θα πρέπει πλέον να νοιώθει περήφανος, αφού κάτι τέτοιο το είχε ζητήσει μέσα από το Top Gear.

Ναι, κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη και στο  Nürburgring, μόνο που αυτό είναι πιο cool αφού έγινε σε άλλο πλανήτη! H NASA δεν έχει απαντήσει επίσημα, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως μερικοί από τους πιο έξυπνους ανθρώπους του πλανήτη Γη, δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ. Μάλιστα στο Reddit, όπου έγινε γνωστή η φωτογραφία, έχει μπει η λεζάντα:

Mars Rover = Αξία $800, ομάδα για να το λειτουργήσει = Αξία $ 1 δις. Κατασκευάζοντας ένα ανδρικό μόριο στην επιφάνεια ενός άλλου πλανήτη = Αξία ανεκτίμητη.

[Πηγή: Daily Mail, Reddit]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...