Η Tesla προσφέρει καλύτερη εγγύηση στο Model S, ξεπερνά σε πωλήσεις τα υπόλοιπα πολυτελή μοντέλα της κατηγορίας του

Σχετικά άρθρα

tesla model s

Η Tesla ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα service και εγγύησης, ενώ υπόσχεται πως στο μέλλον θα βγάλει στην αγορά και μπαταρίες, οι οποίες θα δίνουν αυτονομία στο Model S μεγαλύτερη των 800 χλμ. Το νέο σχέδιο βελτιώνει τις υφιστάμενες υπηρεσίες service, αφού πλέον θα δίνει αυτοκίνητο αντικατάστασης είτε ένα top-spec Model S είτε ένα Roadster.

Ο CEO της εταιρίας, Elon Musk υποσχέθηκε ότι μέσα στα επόμενα 4 με 5 χρόνια, θα υπάρχει και πακέτο μπαταριών, το οποίο θα δίνει αυτονομία 500 μιλίων (804 χλμ) στο Model S. Παράλληλα ανακοίνωσε πως επεκτείνεται η εγγύηση των μπαταριών, οι οποίες πλέον αν χαλάσουν θα αντικαθίστανται δωρεάν. Σε ότι αφορά τον ίδιο τον Musk, θα προσφέρει $50.000 δικά του χρήματα, έτσι ώστε να μεγαλώνει σε πλάτος ο αυτοκινητόδρομος 405 του  Λος Άντζελες, αφού ο δρόμος έχει μείνει πίσω τουλάχιστον έναν χρόνο από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Σε ότι αφορά τις πωλήσεις του Model S. Αυτό πλέον πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού με 4.750 πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο πέρασε σε πωλήσεις τα Chevrolet Volt (4.421 πωλήσεις) και Nissan Leaf (3.695 πωλήσεις), παρότι το Model S ξεκινά στην Αμερική από τις $69.900, σε σχέση με τις $28.800 του Nissan Leaf και των $39.145 του Chevrolet Volt.

Μάλιστα είναι τόση μεγάλη πλέον η επιτυχία του Model S το οποίο βρέθηκε στη δεύτερη θέση σε ότι αφορά τις πωλήσεις πολυτελών μοντέλων στην Αμερική. Στη πρώτη θέση βρίσκεται η Cadillac XTS με 7.130 πωλήσεις, στη δεύτερη το Tesla Model S με 4.750 πωλήσεις, στη τρίτη η Mercedes-Benz S-Class με 3.077 πωλήσεις, στη τέταρτη το Lexus LS με 2.860 πωλήσεις, στη πέμπτη η BMW 7-Series με 2.338 πωλήσεις και στην έκτη το Audi A8 με 1.462 πωλήσεις.

[Πηγή: LA Times, Tesla Motors, The Detroit News, Austin Business Journal]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...