Πρόεδρος Καταλονίας: Η Βαλένθια μπορεί να φιλοξενήσει GP το 2014

Σχετικά άρθρα

European F1 Grand Prix - Race

Αντί να ξεκαθαρίζει η κατάσταση γύρω από το τι θα γίνει με το Ισπανικό Grand Prix και το ποια εκ των Βαρκελώνης και Βαλένθια θα το διοργανώνει κάθε χρόνο, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα: εκεί που η Βαλένθια έμοιαζε όλο και περισσότερο ανήμπορη μπροστά στην επιθυμία τής Βαρκελώνης να φιλοξενεί αυτή το Ισπανικό Grand Prix κάθε χρόνο τουλάχιστον μέχρι και το 2016, όταν και λήγει το συμβόλαιό της, ο Πρόεδρος της Καταλονίας, Artur Mas, λέει πως η ίδια η Βαλένθια καθορίζει την τύχη της με το αν μπορεί να υποδεχτεί ξανά τα μονοθέσια της Formula 1.

Αν η Βαλένθια μπορεί να φιλοξενήσει το Grand Prix το 2014, θα έχουμε σίγουρα εναλλαγή. Εξαρτάται μόνο απ’ αυτούς. Αν μπορεί να έχει αυτή το Ισπανικό Grand Prix το 2014, τότε θα γίνει κανονικά, αλλιώς εμείς έχουμε την ικανότητα να διοργανώνουμε αγώνα σε ετήσια βάση.

Το μπαλάκι, λοιπόν, φαίνεται να πηγαίνει αποκλειστικά στους υπεύθυνους της Βαλένθια. Τα οικονομικά της δεν είναι καλά, και μένει να δούμε αν θα έχουμε εναλλαγή μεταξύ των δύο ή αν το Ισπανικό Grand Prix θα γίνει και το 2014 στο Circuit de Catalunya.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr