Θα καταργηθούν τα ραδιόφωνα από τα αυτοκίνητα το 2020;

Σχετικά άρθρα

Centre console for 2011 Ford Galaxy

Σύμφωνα με τον Thilo Koslowski, αντιπρόεδρο της εταιρίας ερευνών Gartner, Inc, είναι πολύ πιθανό τα AM και FM ραδιόφωνα να μην βρίσκονται στα αυτοκίνητα το 2020, αφού οι κατασκευαστές θα επικεντρωθούν στην ενσωμάτωση των smartphones, αλλά και τη χρήση του internet, στα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των μελλοντικών αυτοκινήτων.

Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες ήδη έχουν ή ετοιμάζουν apps οι οποίες ενώνουν τα smartphones με τα υπάρχοντα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με την GM να ανακοινώνει πρόσφατα πως τα αυτοκίνητα της στο άμεσο μέλλον θα διαθέτουν 4G internet.

Φαίνεται πως μετά τον θάνατο των CD’s ήρθε η ώρα να πεθάνουν και τα ερτζιανά σήματα; Ο χρόνος θα το δείξει αν ο άνθρωπος είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο.

[Πηγή: Detroit News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...