Ο Γενικός Μάνατζερ της Tata Motors θα μπει φυλακή για έξι μήνες, εξαιτίας των προβλημάτων του Tata Nano

Σχετικά άρθρα

96218214

Το Tata Nano, το φθηνότερο αυτοκίνητο του κόσμου, έχει παρουσιάσει αρκετά θεματάκια όσον αφορά το πόσο εύκολα αρπάζει φωτιά σε σύγκριση με ένα σπίρτο.

Σύμφωνα με ασαφής πληροφορίες, η Επιτροπή καταναλωτή της περιοχής Chandigarh, έδωσε πρόστιμο 10.000 ρουπιών (€141) και καταδίκασε σε φυλάκιση έξι μηνών, τον Γενικό Μάνατζερ της εταιρίας, Karl Slym, επειδή απέτυχε να αντικαταστήσει χαλασμένα ανταλλακτικά σε ένα καινούριο Nana ενός ιδιοκτήτη.

Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό ένας εκπρόσωπος της Tata Motors απάντησε ότι εξετάζουν την απόφαση της Επιτροπής και θα πράξουν αναλόγως. Συνέχισε λέγοντας επίσης, ότι η εταιρία επισκεύασε το το εν λόγω χαλασμένο αυτοκίνητο και μάλιστα προσφέρθηκε να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση από το άτομο.

[Πηγή: Money Control]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...