H Mercedes μεγαλώνει τη διαφορά της από τη BMW στις πωλήσεις στην Αμερική, [Photo Gallery: E-Class Coupe και Cabriolet]

Σχετικά άρθρα

Mercedes E-Class Coupe and Cabriolet Facelift 2013 (16)

Η Mercedes-Benz αύξησε περαιτέρω τη διαφορά της από τη BMW, σε ότι αφορά τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Αμερική. Η BMW πούλησε 23.225 αυτοκίνητα τον περασμένο Απρίλιο στην Αμερική, με την Mercedes να πουλά 23.635 αυτοκίνητα, αυξάνοντας έτσι την διαφορά σε 4.695 αυτοκίνητα.

Παράλληλα η Mercedes έδωσε μια σειρά νέων φωτογραφιών των E-Class Coupe και E-Class Cabriolet, οι οποίες παρουσιάστηκαν στην έκθεση του Detroit τον περασμένο Ιανουάριο. Κύριο χαρακτηριστικό των ανανεωμένων αυτοκινήτων είναι ότι φορούν βελτιωμένους κινητήρες, διαθέτουν πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό, αρκετά hi-tech χαρακτηριστικά.

Στιλιστικά οι αλλαγές εντοπίζονται στα νέα φωτιστικά σώματα, στον νέο μπροστά προφυλακτήρα, στο νέο καπό, στη νέα γρίλια, στον νέο πίσω προφυλακτήρα καθώς και στις νέες απολήξεις των εξατμίσεων. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα ξύλινα και αλουμινένια διακοσμητικά, νέος πίνακας οργάνων και νέο πολυλειτουργικό τιμόνι με paddles στις εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο.

Mercedes E-Class Coupe and Cabriolet Facelift 2013 (2)

Κάτω από το καπό τους μπορούν να τοποθετηθούν έξι κινητήρες βενζίνης απόδοσης από 184 έως 408 ίππων, και 3 πετρελαίου απόδοσης από 170 έως 265 ίππων. Όλοι συνδυάζονται με σύστημα Start/Stop. Ανάμεσα στους βενζινοκινητήρες υπάρχει και η νέα γενιά BlueDIRECT τετρακύλινδρων κινητήρων, με την BlueDIRECT έκδοση να υπάρχει και σε εξακύλινδρη υλοποίηση στην έκδοση Ε400.Οι BlueDIRECT κινητήρες πληρούν τα στάνταρ εκπομπών του Euro 6, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ το 2015. Οι κινητήρες συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο 7G-TRONIC PLUS.

Σε ότι αφορά τα συστήματα ασφαλείας διαθέτει το Collision Prevention Assist το οποίο προβλέπει και φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο σε περίπτωση που επίκειται σύγκρουσης, ενώ ανάμεσα στα πολλά συστήματα βρίσκονται και τα Distronic Plus με Steering Assist και το Brake Assist Plus με Junction Assist.

Στην Ελλάδα η E-Class Coupe ξεκινά από τις 46.787 ευρώ (48.700 ευρώ χωρίς απόσυρση), ενώ η E-Class Cabriolet από τις 51.880 ευρώ (54.000 ευρώ χωρίς απόσυρση).

[Πηγή: Bloomberg, Mercedes-Benz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...