Video: Ένας V12 LS κινητήρας!

Σχετικά άρθρα

LSV12

V8 LS1 κινητήρας. Ο θρυλικός V8 κινητήρας της General Motors απέκτησε άλλους 4 κυλίνδρους και μάλιστα όχι από την ίδια την GM! Ένας μέλος του LS1 forum, με όνομα Ray, το κατάφερε χρησιμοποιώντας δύο LS1 κινητήρες.

Η δουλειά έγινε στο Seattle της Αμερικής όπου ο Ray αρχικά ήθελε να κατασκευάσει έναν V12 κινητήρα για ένα αεροπλάνο. Αφού πειραματίστηκε αρχικά με αρκετά Buick 215 block κινητήρων, τελικά κατέληξε στον LS. O V12 κινητήρας έχει χωρητικότητα 8,9 λίτρων και αποδίδει κοντά στα 525 άλογα.

Έχει ήδη κατασκευάσει 2 τέτοια μοτέρ και επόμενος στόχος είναι να κατασκευάσει ακόμη 5, συνεχίζοντας να βελτιώνει τη τεχνική κατασκευής τους, ώστε να βρει έναν ευκολότερο και απλούστερο τρόπο κατασκευής των εκκεντροφόρων, οι οποίοι σήμερα κατασκευάζονται από το μηδέν, από ένα κομμάτι σιδήρου, αλλά ο τρόπος αυτός είναι υπερβολικά ακριβός. Μάλιστα ο ένας κινητήρας θα φορέσει και κομπρέσορα του βελτιωτικού οίκου Littlefield και θα τοποθετηθεί σε ένα 240Z.

[Πηγή: LS1 Tech, Vimeo, Engine Labs]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...