Γυναίκα καυχιέται στο Twitter επειδή χτύπησε ποδηλάτες, ανακαλύπτει ότι η αστυνομία χρησιμοποιεί και αυτή το Twitter

Σχετικά άρθρα

bike-accidents

Αρκετοί οδηγοί αυτοκινήτων μισούν τα ποδήλατα, ανάμεσα σε αυτούς και ο Jeremy Clarkson ο οποίος σε ένα παλαιότερο επεισόδιο του Top Gear είχε πει πως οι ποδηλάτες, επειδή δεν πληρώνουν φόρους, δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορήσουν στους δημόσιους δρόμους.

Ακριβώς την ίδια άποψη φαίνεται πως είχε και μια Αγγλίδα, η Emma Way η οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ένα ποδηλάτη και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Η Emma μάλιστα καυχήθηκε για το “κατόρθωμα” της στο Twitter αλλά για κακή της τύχη, και η τοπική αστυνομία χρησιμοποιούσε το Twitter.

Το περιστατικό συνέβη στη πόλη Norwich της Αγγλίας, με την Emma να παρασύρει ένα ποδηλάτη, τον 29-χρονο Toby Hockley, ο οποίος συμμετείχε σε έναν αγώνα 100 μιλίων. Ο ποδηλάτης βρέθηκε εκτός δρόμου, και σταμάτησε πάνω σε ένα δέντρο, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Εσύ θα σταματούσες να δεις αν ο ποδηλάτης είναι καλά στην υγεία του, αλλά η Emma δεν το έκανε. Αντίθετα πάτησε το γκάζι και απομακρύνθηκε ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε στο Twitter το “κατόρθωμα” της.

Ωστόσο αρκετοί χρήστες του Twitter είδαν το εριστικό tweet της Emma και το έστειλαν στον λογαριασμό του αστυνομικού τμήματος της πόλης Norwich. Και δεν έμειναν μόνο εκεί. Άρχισαν να ψάχνουν τα προφίλ της Emma και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα (Facebook κ.τ.λ) και ανακάλυψαν μια φωτογραφία στην οποία πήγαινε με το αυτοκίνητο της με 153 χλμ/ώρα. Και αυτή στάλθηκε στην αστυνομία. Η Emma τρομοκρατημένη από την έκταση που άρχισε να παίρνει το θέμα, διέγραψε το προφίλ της το Twitter, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Σε ότι αφορά τον Toby Hockley, αυτός αρχικά δεν ήθελε να αναφέρει τίποτα, αφού δεν ήθελε η κοπέλα του να φοβάται για την ασφάλειά του όταν κυκλοφορεί με το ποδήλατό του, αλλά μόλις είδε την έκταση που πήρε το θέμα επικοινώνησε με την αστυνομία.

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση στην Αγγλία με την Emma να δίνει μια τηλεοπτική συνέντευξη στο ITV News και να δηλώνει πως δεν μισεί τα ποδήλατα, αφού και η ίδια ποδηλατεί. Στη συνέντευξη δήλωσε πως δεν σταμάτησε επειδή δεν κατάλαβε ότι χτύπησε τον ποδηλάτη. Η αρνητική δημοσιότητα μάλιστα, οδήγησε την Emma να πάρει αναγκαστική άδεια από την εργασία της μέχρι να λυθεί η υπόθεση.

Δηλώνει μετανιωμένη χαρακτηρίζοντας το tweet της “ηλίθιο” και ζητά συγνώμη γι’αυτό, επειδή λόγω αυτού έχει επηρεαστεί τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η καριέρα της. Τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει από την υπόθεση της Emma; Την επόμενη φορά που εσύ θέλεις να δημοσιεύσεις κάτι στο internet, σκέψου το δύο φορές.

[Πηγή: Ipayroadtax, Telegraph, ITV]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...