Mercedes-Benz S-Class 2014 Edition 1

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz S-Class 2014 Edition 1 (1)

H Mercedes-Benz όπως έχει κάνει στην A45 AMG και στην CLA, θα βγάλει στην αγορά την επετειακή Edition 1 έκδοση της ολοκαίνουργιας S-Class. Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη για έναν χρόνο από την έναρξη της παραγωγής της S-Class και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, προσθέτει αρκετό εξοπλισμό.

Mercedes-Benz S-Class 2014 Edition 1 (2)

Μπορεί να παραγγελθεί σε μπλε ανθρακί ή λευκό μεταλλικό χρώμα, με τα LED φωτιστικά σώματα να βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό. Επίσης διαθέτει μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή και ειδικά σήματα “Edition 1” στα φτερά.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι επενδυμένα με Nappa δέρμα, ενώ δερμάτινα είναι και τα αλεξήλια. Στο κεντρικό υποβραχιόνιο έχει χρησιμοποιηθεί DINAMICA ύφασμα από μικροίνες, με το ίδιο υλικό να ντύνει το πάνω μέρος του ταμπλό, και τα πάνελ των θυρών.

Συναντάμε επίσης φωτιζόμενα μαρσπιέ με το λογότυπο Mercedes-Benz, Nappa χειρολαβές, κρυφό φωτισμό, βοηθό παρκαρίσματος και ιονιστή. Το πακέτο κοστίζει 19.706 ευρώ στη Γερμανία και ήδη είναι διαθέσιμο προς παραγγελία.

Mercedes-Benz S-Class 2014 Edition 1 (3)

[Πηγή: blog.mercedes-benz-passion]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...