Video: Αν χτυπήσεις πεζό στο Los Angeles, το πλήθος θα σου καταστρέψει το αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Lady gets struck by a car , resulting in chaos... Crenshaw Takeover 2013
Αν ποτέ τύχει να οδηγήσεις στο Los Angeles πρόσεχε καλά το δρόμο μη χτυπήσεις κανέναν άνθρωπο. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτον και κύριον για τον άνθρωπο που θα χτυπήσεις και δεύτερον είναι πολύ πιθανό ο κόσμος γύρω να αντιδράσει αλλοπρόσαλλα και μην έχεις ευτυχή κατάληξη.

Κάτι τέτοιο θα παρακολουθήσεις στο ακόλουθο βίντεο, που θα δεις τον οδηγό ενός Toyota Camry να χτυπάει, κατά λάθος απ’ότι φαίνεται, έναν διερχόμενο πεζό και για κακή του τύχη να μη βγει έξω να δει αν είναι καλά η γυναίκα.

Έπειτα το συγκεντρωμένο πλήθος που βρισκόταν εκεί για μια επίδειξη αυτοκινήτων (Crenshaw Takeover) εξαγριώθηκε και όρμησε στο αυτοκίνητο σπάζοντας το παρμπρίζ, καθρέφτες και γενικά έχοντας πολύ επιθετική και ανόητη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα ο οδηγός να φύγει με κόκκινο και να συγκρουστεί με άλλο όχημα. Όλο το περιστατικό είναι ηλίθιο και από τις δύο πλευρές.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...