O νέος διευθυντής της Toyota θέλει τον διάδοχο της Supra

Σχετικά άρθρα

toyota-supra-concept

Ο ερχόμενος διευθυντής της Toyota, Takeshi Uchiyamada, αποκάλυψε ότι θέλει ένα κεντρομήχανο μεσαίου μεγέθους sportscar που να θεωρείται διάδοχος της Supra.

Μιλώντας σε επιχειρηματικά lobby στην Osaka της Ιαπωνίας, ο Uchiyamada συνέχισε ότι θα ήθελε να το εξελίξουν το αυτοκίνητο από κοινού με την BMW, και να έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από το GT86 ώστε να μην συγκρίνεται με αυτό καθώς “θα είναι μάταιο να φτιάξουμε κάτι παρόμοιο”. Ωστόσο αναγνώρισε ότι τα δικά του θέλω δεν είναι απαραίτητα και αυτό που θα γίνει καθώς δεν είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις.

Οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν στις αρχές του χρόνου τη σύναψη συμφωνίας για τη παραγωγή ενός σπορ μοντέλου, χωρίς όμως να έχουν συμφωνήσει τον ακριβές τύπο του αυτοκινήτου.

Άξιο αναφοράς θεωρείται ότι ο Uchiyamada είναι γνωστός ως “ο πατέρας του Prius” εξαιτίας της δουλειάς του για την εξέλιξη του best-selling υβρδικό αυτοκίνητο του κόσμου. Ο 66-χρονος θα γίνει διευθυντής της Toyota αυτό το Σαββατοκύριακο αντικαθιστώντας τον Fujio Cho.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...