Bucci Special, ένα Αργεντίντικο supercar με 600 άλογα [w/video]

Σχετικά άρθρα

Bucci Special (1)

Γνώρισε το Bucci Special, ένα Αργεντίνικο supercar το οποίο φορά τον 7,3-λίτρων AMG κινητήρα απόδοσης 600 ίππων. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6-τάχυτο κιβώτιο της Pagani και θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στην εβδομάδα στο Buenos Aires International Motor Show.

Ο Clemar Bucci ήταν οδηγός της Formula 1 και πριν μερικά χρόνια είχε ξεκινήσει τη κατασκευή του supercar. Απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2011, αλλά η ανάπτυξη του supercar συνεχίστηκε από τον ανιψιό του Paul Bucci, ο οποίος κατάφερε και ολοκλήρωσε το αυτοκίνητο.

Το Bucci Special είναι διθέσιο, διαθέτει σωληνωτό σασί, σώμα από carbon και έχει μήκος κοντά στα 4 μέτρα. Διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, ρετρό σχεδίαση στο εσωτερικό του και περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

[Πηγή: Auoblog.com.ar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...