Spy Photos: Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Mercedes SLC

Σχετικά άρθρα

Mercedes SLC Spy Photos (1)

Η Mercedes-Benz έδωσε η ίδια μερικές spy φωτογραφίες της SLC/GT ή όπως αλλιώς ονομαστεί ο αντικαταστάτης της SLS AMG. Έχει κωδική ονομασία C190 με το πρωτότυπο των φωτογραφιών να είναι βαριά καμουφλαρισμένο. Διαθέτει μακρύ καπό, κανονικές πόρτες και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Μηχανικά τίποτα δεν είναι επίσημο, αλλά οι φήμες αναφέρουν πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 485 ίππων. Η Mercedes-Benz θα προσφέρει στη συνέχεια μια έκδοση με 550 άλογα καθώς και την Black Series με 585 άλογα.

Θα ζυγίζει 150 κιλά λιγότερα από τη απερχόμενη Mercedes-Benz SLS AMG GT, λόγω του αλουμινένιου σασί, θα είναι διαθέσιμη μόνο ως coupe με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς, έχοντας αρχική τιμή κοντά στις 109.000 ευρώ. Στην αγορά αναμένεται να βγει είτε στα τέλη του 2015 είτε στις αρχές του 2016.

[Πηγή: Mercedes-Benz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...