DTM 2017: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των επίσημων τεστ δοκιμών

Σχετικά άρθρα

Μετά την ανακοίνωση του αγωνιστικού ημερολογίου για το 2017, η διοργανώτρια αρχή του DTM έδωσε στη δημοσιότητα τις ημερομηνίες για τα τρία επίσημα τεστ δοκιμών που θα διεξαχθούν σε Πορτογαλία, Ιταλία και Γερμανία.

Audi, BMW και Mercedes προετοιμάζονται ήδη από τον Οκτώβριο για τη νέα γενιά αγωνιστικών, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του Gary Paffett, πρωταθλητή με τη Mercedes το 2005, θα είναι ταχύτερα από τα αντίστοιχα του 2016. Στα ανεπίσημα τεστ δοκιμών σε Oschersleben, Portimao και Jerez, οι οδηγοί πήραν γεύση και έγραψαν χιλιόμετρα με τα “υβρίδια” των M4 DTM, C 63 AMG και RS 5 DTM. Τα προαναφερθέντα αγωνιστικά έφεραν αρκετά αεροδυναμικά στοιχεία από αυτά που θα χρησιμοποιηθούν φέτος, όπως και τα νέα ελαστικά, τα οποία θα προμηθεύει αποκλειστικά για μια ακόμη χρονιά η Hankook.

Έτσι, λοιπόν, αρχής γενομένης από τις 20 Φλεβάρη, οι 18 οδηγοί θα φορέσουν τις αγωνιστικές στολές τους και δοκιμάσουν τα νέα αγωνιστικά στις παρακάτω πίστες:

  • 20-24 Φεβρουαρίου: Portimao (Πορτογαλία)
  • 13-17 Μαρτίου: Vallelunga (Ιταλία)
  • 3-6 Απριλίου: Hockenheim (Γερμανία)

Bonus Video: Δες τις καλύτερες στιγμές της BMW στο πρωτάθλημα του 2016.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...