Είναι αυτό το νέο Honda Jazz;

Σχετικά άρθρα

Honda Jazz 2014 leaked photos (1)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Honda Jazz. Βλέπουμε πως διαθέτει επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρες, μπροστά φωτιστικά σώματα που θυμίζουν αυτά του Insight, ενώ τα πίσω αυτά των μοντέλων της Volvo.

Honda Jazz 2014 leaked photos (3)

Η φωτογραφία του εσωτερικού προδίδει ότι θα είναι διαθέσιμο και σε υβριδική έκδοση, έχοντας ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το Jazz θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Honda το οποίο θα διαθέτει το νέο υβριδικό σύστημα της, αποτελούμενο από νέο κινητήρα, νέο ηλεκτροκινητήρα και νέο σύστημα μετάδοσης.

003-2014-honda-fit-leaked

Αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο στην Ιαπωνία, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από την άνοιξη του 2014.

Honda Jazz 2014 leaked photos (2)

Το νέο Jazz/Fit θα κατασκευάζεται και στο νέο εργοστάσιο της Honda στο Μεξικό κάνοντας το φθηνότερο στην Αμερική, ενώ το εργοστάσιο θα έχει δυναμική παραγωγής 200.000 αυτοκινήτων ετησίως. Αργότερα θα παρουσιαστεί και η crossover έκδοση του, το οποίο θα είναι η έκδοση παραγωγής του Urban SUV concept.

[Πηγή: Carspyshots]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...