Minerva J.M. Brabazon, ένα νέο supercar με 400 χλμ/ώρα τελική ταχύτητα

Σχετικά άρθρα

Minerva J.M. Brabazon (1)

Αυτό είναι το J.M. Brabazon, το νέο supercar της Minerva. Το όνομα του προέρχεται από τον Βρετανό οδηγό J.M. Brabazon, με το monocoque σασί του να είναι από carbon και το σώμα του από carbon και Kevlar. Διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω, διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Μηχανικά φορά έναν twin-turbo V12 κινητήρα ο οποίος στέλνει τη κίνηση στον πίσω άξονα, και συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στον μπροστά. Οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα σειριακό κιβώτιο, ενώ διαθέτει μπλοκέ διαφορεικό, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα και μια έξυπνη μονάδα διαχείρισης με πέντε προγράμματα economy, normal, sport, race και safe.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δεν ανακοίνωσε η εταιρία, εκτός του ότι το supercar θα έχει τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 400 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Minerva]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...