Spy Video: Mercedes SLC

Σχετικά άρθρα

mercedes-slc-spy-photos-in-nurburgring-14

Μετά τις φωτογραφίες, σειρά έχει ένα spy video της SLC/GT ή όπως αλλιώς ονομάσει η Mercedes-Benz τον αντικαταστάτη της SLS AMG. Το αυτοκίνητο έχει κωδική ονομασία C190 με το μουλάρι να συνεχίζει να είναι βαριά καμουφλαρισμένο. Διαθέτει μακρύ καπό, κανονικές πόρτες και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Μηχανικά τίποτα δεν είναι επίσημο, αλλά οι φήμες αναφέρουν πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 485 ίππων. Η Mercedes-Benz θα προσφέρει στη συνέχεια μια έκδοση με 550 άλογα καθώς και την Black Series με 585 άλογα.

Θα ζυγίζει 150 κιλά λιγότερα από τη απερχόμενη Mercedes-Benz SLS AMG GT, λόγω του αλουμινένιου σασί, θα είναι διαθέσιμη μόνο ως coupe με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς, έχοντας αρχική τιμή κοντά στις 109.000 ευρώ. Στην αγορά αναμένεται να βγει είτε στα τέλη του 2015 είτε στις αρχές του 2016.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...