Η Red Bull ρωτά τους fans της στο Facebook, ποιον θα ήθελαν στη θέση του Mark Webber

Σχετικά άρθρα

Australian F1 Grand Prix - Race

Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo ή Jean-Eric Vergne; Αυτά τα τρία ονόματα έβαλε σε μια ψηφοφορία στη σελίδα της στο Facebook η Red Bull Racing, ζητώντας από τους fans της, να επιλέξουν ποιον πιλότο από τους τρεις θα ήθελαν να δούνε το 2014 ως teammate του Sebastian Vettel.

Στη πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά, βρίσκεται ο Raikkonen, στη δεύτερη ο Ricciardo και στη τρίτη ο Vergne. Ο Raikkonen ερωτώμενος σχετικά με το θέμα, προέβει σε ακόμη μια από τις γνωστές του δηλώσεις – ατάκες. Ο Φινλανδός δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Nurburgring.

Έχουν περάσει μόλις 4 ημέρες από την τελευταία φορά που με ρωτήσατε για το θέμα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Ο Vettel μέσα στην εβδομάδα δήλωσε πως θα έχει λόγο ποιος θα είναι το teammate του, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει η Red Bull. Στο τραπέζι για την κενή θέση στη Red Bull έχει πέσει και το όνομα του Jenson Button, ειδικά φέτος που η McLaren του προσφέρει ένα άσχημο μονοθέσιο. Ο Button ερωτηθείς για το θέμα, δήλωσε πως θα μπορούσε να πάει σε μια άλλη κορυφαία ομάδα, αλλά στήριξε την McLaren λέγοντας πως η Βρετανική εταιρία απλά έχει μια κακή χρονιά φέτος.

[Πηγή: RedBull Facebook]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...